
خروج استنت معمولاً یک فرایند ساده و غیرتهاجمی است که توسط پزشک برای برداشتن لولهای کوچک از بدن انجام میشود و بهبودی سریع را به دنبال دارد.

ختنه برداشتن جراحی پوست ختنه گاه از آلت تناسلی نوزاد پسر است. ختنه فواید متعددی دارد که در این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

واکسن HPV یکی از واکسنهای ضروری است باید در سنین نوجوانی تزریق شود تا بتواند مانع از بروز زگیل تناسلی در اثر برقراری روابط جنسی شود.

علل سوزش ادرار در زنان متفاوت می باشد. عفونت های ادراری و عفونت های مقاربتی از جمله شایع ترین علل سوزش ادرار در زنان محسوب می شود.

عفونت ادراری در مردان به دلیل ماهیت آناتومیک مجرای ادرار و پیش ابراه معمولاً علامت زا است، یعنی فرد دچار تکرر ادرار، سوزش ادرار و ناراحتی می شود.

به نشت ادرار خارج از کنترل ادرار از مثانه، بی اختیاری ادرار (Urinary incontinence) گفته می شود که در این مقاله به بررسی کامل این بیماری می پردازیم.

اورولوژی یک دانش پزشکی است که در آن، بیماری های دستگاه ادراری زنان و مردان، تشخیص داده شده و درمان می شود. در ادامه مقاله به بررسی کامل آن می پردازیم.

نفروز یا سندروم نفروتیک بیماری است که در آن حالت، یک دفع بسیار غیر عادی و زیاد پروتئین در ادرار صورت می پذیرد.

در کودکان خردسال، ممکن است تنها علامت عفونت دستگاه ادراری

در صورت عدم دفع به موقع ادرار، شرایط رشد باکتریها فراهم میشود و در نتیجه احتمال عفونت ادراری افزایش می یابد.

در یک دستگاه ادراری سالم، مثانه می تواند ادرار را تا پنج ساعت نگه دارد. به طور میانگین، مثانه می تواند تا حدود 16 اونس (473 میلی لیتر) مایع را در خود

تکرر ادرار میتواند ناشی از عفونت، دیابت یا مشکلات مثانه باشد و در صورت همراهی با درد، خون در ادرار یا تغییر ناگهانی در عادات، باید به پزشک مراجعه کرد.

ختنه عبارت است از برداشتن پوست و مخاط پوشاننده حفشه (سر آلت تناسلی مردان). عمل ختنه با برداشتن پره پوس با یا بدون بخیه زدن انجام میگیرد.

پس از وازکتومی، درصورت تمایل فرد به باروری مجدد، قابلیت باز کردن مجدد لوله به روش جراحی وجود دارد.

وازکتومی یکی از روشهای متداول در جلوگیری از باروری مردان میباشد. در این روش با جراحی کوچکی مسیر اسپرم از بیضه به سمت پروستات و مجرای اداری بسته میشود

در این سایت لینکی وجود دارد که سوال کننده براحتی سوالات جنسی خود را میپرسد و مشکلات خود را مطرح میکند.

استفاده از میکروسکوپ (جراحی میکروسکوپیک)، مدتهاست که توسط متخصصان در جراحی چشم و سپس گوش میانی و امروزه در بسیاری از جراحی ها امری عادی محسوب میشود.