
بسته بودن تمام یا قسمتی از پیشابراه را تنگی مجرای ادرار میگویند که بسته به میزان گرفتگی و بسته بودن مسیر آن، بر نحوه ادرار کردن کودک تأثیرمیگذارد.

ورم بیضه یکی از بیماریهای ناحیه تناسلی مردان است. این بیماری ممکن است بدون درد باشد یا برعکس درد زیادی را برای بیمار ایجاد کند.

به نشت ادرار خارج از کنترل ادرار از مثانه، بی اختیاری ادرار (Urinary incontinence) گفته می شود که در این مقاله به بررسی کامل این بیماری می پردازیم.

اختلالات مادرزادی سیستم ادراری یکی از ناهنجاری های شایع و آزاردهنده در جمعیت نوزادان، کودکان و افراد بزرگسال است.

جراحی های زیبایی تناسلی زنان انواع مختلفی دارد که هریک از آنها کاربردهای خاص خود را دارند. واژینوپلاستی، پرینو پلاستی، لابیاپلاستی و …

در این مقاله به بررسی کاربرد و مزایای سنگ شکنی برون اندامی با امواج شوک (ESWL) می پردازیم پس تا آخر مقاله همراه ما باشید.

جراحی زیبایی آلت تناسلی مردان به مجموعهای از فرآیندهای جراحی اطلاق میشود که به منظور اصلاح مشکلات یا تغییرات مرتبط با آلت تناسلی مردان انجام میشوند.

اورولوژی یک دانش پزشکی است که در آن، بیماری های دستگاه ادراری زنان و مردان، تشخیص داده شده و درمان می شود. در ادامه مقاله به بررسی کامل آن می پردازیم.

در این مقاله به بررسی روشهای تشخیص و درمان سرطان پروستات و همچنین درجات و مراحل این بیماری می پردازیم پس تا آخر مطلب همراه ما باشید.

هایپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH)، شایع ترین تومور خوش خیم موجود در مردان است. در این مقاله به بررسی کامل بزرگ شدن غیرسرطانی غده پروستات می پردازیم.

غده پروستات یک اندام مهم در دستگاه تناسلی مردانه است که وظایف مختلفی از جمله تولید بخشی از ترشحات مایع منی برای تغذیه و محافظت از اسپرم و ...

واریکوسلکتومی میکروسرجری یکی از دو روش جراحی برای درمان واریکوسل است. برخلاف لاپاراسکوپی باز، این جراحی شامل استفاده از یک برش کوچکتر است.

در این مطلب قصد داریم تا شما را بصورت مختصر با هیپوسپادیازیس و انواع آن آشنا کرده و روشهای درمان هیپوسپادیازیس را بیان کنیم.

ورم پروستات در برخی موارد ممکن است ناشی از عفونت آن باشد؛ اما ممکن است پروستات بدون داشتن علائم عفونت نیز ملتهب شود.

سرطان مثانه پس از سرطان پروستات، ریه و کولورکتال، چهارمین نوع سرطان شایع در مردان است.

درد ناشی از وجود سنگ یا رسوب کلیه که به آن قولنج کلیوی (renal colic) هم گفته میشود، یکی از شدیدترین دردهایی است که میتوان تصور کرد.

بعداز 50 سالگی به دلایل هورمونی ناشی از کاهش شدید فعالیت های جنسی، غده پروستات شروع به بزرگ شدن می کند.

نفروز یا سندروم نفروتیک بیماری است که در آن حالت، یک دفع بسیار غیر عادی و زیاد پروتئین در ادرار صورت می پذیرد.

به هرنوع توده ایجاد شونده در کلیه و یا بر روی آن تومور کلیه گفته میشود. تومورهای کلیه میتوانند خوش خیم یا بدخیم باشند.

در حالت کلی، کیست ها و تومورهای کلیه با خصوصیات متفاوت و در بسیاری از افراد حتی بدون علامت و یا فقط با وجود خون در ادرار مشخص می شوند.

برخی از عوامل مانند کم نوشیدن آب، بیماری نقرس و عوامل ژنتیکی و ارثی می توانند باعث ایجاد سنگ کلیه شوند.

انسداد یا سنگ کلیه بیماری است که باعث درد در پهلوی سمت چپ یا راست بدن میشود. سنگ دستگاه ادراری یکی از ناراحت کننده ترین بیماریها است.

در کودکان خردسال، ممکن است تنها علامت عفونت دستگاه ادراری

عفونت کلیه در اثر هجوم باکتری به کلیه اتفاق افتاده و به نام پیلونفریت معروف است و شامل انواع پیلونفریت حاد و مزمن و پیلونفریت آمفیزماتو میباشد.

گلومرلونفریت در حقیقت التهاب گلومرول های کلیه می باشد. بیماری است به گونه های مختلف که همان التهاب دسته ای از مویرگهای خونی در نفرون هاست.

نارسایی کلیه، حالتی است که عملکرد طبیعی کلیه ها متوقف می شود و به دو شکل نارسایی حاد و نارسایی مزمن کلیه دیده می شود.

بیماری کلیوی زمانی روی می دهد که کلیه ها دچار نقص می شوند. هر کلیه حاوی حدود یک میلیون رگ خونی بسیار ریز است که نفرون نام دارند.

مثانه یکی از مهمترین اندام ها در بدن انسان محسوب می شود. این اندام مسئولیت کمک به تخلیه مواد زائد مایع از بدن را بر عهده دارد.

وضعیت مجاری ادراری می تواند اطلاعات زیادی را درباره سلامت و وضعیت جسمی فرد در اختیار پزشکان بگذارد.

سنگ های کلیه ذرات کوچک و سختی هستند که در یک یا هر دو کلیه تشکیل شده و گاهی به داخل حالب ها انتقال می یابند.

در صورت عدم دفع به موقع ادرار، شرایط رشد باکتریها فراهم میشود و در نتیجه احتمال عفونت ادراری افزایش می یابد.

در یک دستگاه ادراری سالم، مثانه می تواند ادرار را تا پنج ساعت نگه دارد. به طور میانگین، مثانه می تواند تا حدود 16 اونس (473 میلی لیتر) مایع را در خود

دستگاه ادراری انسان به گونه ای شکل گرفته است که باکتری ها را دور نگه دارد، اما سدهای دفاعی آن می توانند فرو بریزند.

مبتلایان به بیماری پیرونی میتوانند امیدوار باشند که به زودی نوعی درمان غیر تهاجمی برای آنها به بازار میآید.

بیماری پیرونی (Peyronie’s disease) یک بیماری فوق العاده خطیری است که بسرعت می تواند در ميانسالى سبب کجی آلت تناسلی و ناتوانی جنسی در مردان شود.

بیماری پیرونی که به «سفتی پلاستیکی آلت» ترجمه شده است،نوعی اختلال در بافت فیبری آلت تناسلی مردان است.

با افزایش سن مردان، کاهش سطح تستوسترون اجتناب ناپذیر است. با این وجود، اگر با اختلالات جدی در زندگی خود مواجه شده اید به پزشک مراجعه کنید.

با افزایش سن و تغییرات هورمونی که در بدن آقایان اتفاق می افتد اغلب مشکلاتی دیده می شود که در این مطلب به آنها اشاره شده است.

تغییرات هورمونی در مردان نیز با افزایش سن رخ می دهند.فرآیندی که به نام آندروپوز شناخته می شود از دهه چهارم زندگی مردان آغاز می شود.

وجود درد شدید در قسمت بالایی کمر و درد یک طرفه خصوصا اگر همراه با تب و مشکلات ادراری باشد، می تواند نشان دهنده درد واقعی کلیه ها باشد.

نشانه های اولیه بیماری های کلیه، بسیار کم اهمیت به نظر می رسند و به همین دلیل ممکن است افراد چندین سال با این نشانه ها زندگی کنند و شکایتی هم ندارند.

یکی از موارد معافیت دائم از سربازی فتق اینگوینال است ولی دیده شده بدلیل عدم اطلاع فرد از بیماری خود دوران خدمت را با وجود مشکلات زیاد به پایان میرساند

ختنه عبارت است از برداشتن پوست و مخاط پوشاننده حفشه (سر آلت تناسلی مردان). عمل ختنه با برداشتن پره پوس با یا بدون بخیه زدن انجام میگیرد.

چسبندگی ختنه گاه یکی از شایعترین علل مراجعه جهت جراحی ترمیمی در این گروه بیماران میباشد.

در مورد جراحی های زیبایی ناحیه تناسلی نظرات متفاوتی وجود دارد که با خواندن این مطب با برخی از آنها آشنا خواهید شد.

هیدروسل یکی از شایعترین بیماری های مردان میباشد که در قانون خدمت وظیفه جمهوری اسلامی ایران مشمول معافیت میباشد.

فتق مغبنی یا هرنی اینگوینال یکی از شایعترین بیماری های سیستم تناسلی مردان میباشد که گاهی در زنان و دختران نیز دیده میشود.

هیدروسل عبارت است از تجمع بیش از حد طبیعی ترشحات آبکی در فضای محدود اطراف بیضه که در ظاهر بصورت بزرگ شدن بیضه ظاهر میگردد.

وجود واریکوسل در قانون نظام وظیفه مشمول معافیت میباشد ولی بسته به شدت واریکوسل ممکن است معافیت کامل یا فقط معاف از رزم گردد.

مصرف آب و مایعات فراوان، پرهیز از مصرف زیاد نمک و مواد پروتئینی به خصوص گوشت قرمز و مصرف روزانه لبنیات در پیشگیری از ایجاد سنگ ادراری موثر است.

مهمترین اقدام در پیشگیری از سنگسازی، جلوگیری از ایجاد و تجمع کریستال املاح، در ادرار میباشد و مهمترین راه جلوگیری، رقیق کردن ادرار با مایعات است.

امروزه با توجه به روشهای پیشرفته جدید، جراحی باز جای کمتری در درمان سنگ ادراری دارد و فقط محدود به سنگهای بسیار بزرگ مثانه میشود.

اگر با درمان دارویی سنگ دفع نشودممکن است پزشک متخصص اقدام به سنگ شکنی و یا پروسه مداخله گرانه دیگری جهت خارج کردن سنگ از بدن نماید.

در صورتیکه سنگ، در حال حرکت و قابل دفع باشد با توصیه به مصرف مایعات فراوان و حرکت همراه با داروهایی که مسیر عبور سنگ را باز کند کمک به دفع سنگ میشود.

ممکن است سنگ در سیستم ادراری هیچگونه علامتی ایجاد نکند ولی در صورت حرکت سنگ و ایجاد انسداد و یا تحریک کلیه و مجاری ادراری منجر به ایجاد علامت میگردد.

اسید اوریک نیز از املاح ادراری است که با افزایش غلظت آن در ادرار منجر به رسوب آن و ایجاد کریستال نامحلول اسیداوریکی و تجمع کریستالها باعث تشکیل سنگ اس

شایعترین نوع سنگ علامتدار، سنگ اکسالات کلسیم است. ترکیبات اکسالات و کلسیم منجر به بروز کریستال غیرمحلول در آب به نام کریستال اکسالات کلسیم میگردد.

در این مطلب با تاثیر منطقه جغرافیایی و رژیم غذایی در ایجاد سنگ های دستگاه ادراری آشنای می شویم.

عفونت ادراری و سنگ، ارتباط دو طرفه با هم دارند. همچنین مشکلات کلیه و مثانه که منجر به سکون و عدم تخلیه ادرار میگردند نیز ایجاد سنگ میکنند.

سنگهای سیستم ادراری (سنگ کلیه، حالب، مثانه و مجرای ادراری) یکی از شایعترین و قدیمی ترین بیماریهای شناخته شده بشری است.

روشهای متعدد جراحی جهت تبدیل جنسیت مرد به زن وجود دارد. اقدام مشترک در تمام روشها برداشتن بیضه ها است.

هدف از هورمون درمانی در بیماران نارضایتی جنسیتی، زن به مرد ایجاد علائم مردانه شامل فرم بدن مردانه، قطع خونریزی قاعدگی و غیره است.

در این مطلب با کاربرد آنتی آندروژن، استروژن و پروژسترون در تغییر جنسیت مرد به زن آشنا می شوید.

مراحل ابتدایی درمان در بیماران نارضایتی جنسی، عبارتند از تشخیص، بررسی روانشناختی، آزمایش زندگی واقعی و بررسی کلینیکال

نارضايتي جنسيتی بيماری است که فرد از جنسيت خود راضي نيست و تمايل شديد به تغيير در جنسيت خود دارد.

پس از وازکتومی، درصورت تمایل فرد به باروری مجدد، قابلیت باز کردن مجدد لوله به روش جراحی وجود دارد.

وازکتومی یکی از روشهای متداول در جلوگیری از باروری مردان میباشد. در این روش با جراحی کوچکی مسیر اسپرم از بیضه به سمت پروستات و مجرای اداری بسته میشود

شايد در تصور اوليه افراد شکسته شدن آلت قابل توجيه نباشد ولی يکی از اورژانسهای ارولوژی شکستگی آلت می باشد.

درمان شکستگی آلت تناسلی به روش جراحی و بصورت اورژانسی می باشد که اين ترميم هرچه سريعتر انجام گيرد احتمال عوارض کمتر است.

شکستگی آلت یک مشکل اورژانسی است که باید سریعاً به آن رسیدگی شود. در این مقاله به بررسی کامل شکستگی آلت تناسلی و روش های درمان این عارضه میپردازیم.

در این سایت لینکی وجود دارد که سوال کننده براحتی سوالات جنسی خود را میپرسد و مشکلات خود را مطرح میکند.

استفاده از میکروسکوپ (جراحی میکروسکوپیک)، مدتهاست که توسط متخصصان در جراحی چشم و سپس گوش میانی و امروزه در بسیاری از جراحی ها امری عادی محسوب میشود.

در جراحی واريکوسل يا واريکوسلکتومی عروق واریسی بیضه بسته می شوند و پس از انسداد اين وريدها بتدريج بدليل عدم حرکت خون، عروق واریسی مسدود و کوچک میشوند.

اگر واريکوسل برای فرد عارضه ای ايجاد کند لازم است درمان انجام گردد. درغيراينصورت احتياج به درمان واریکوسل نيست.

بيماری واريکوسل يا واريسی شدن عروق بيضه در 10درصد مردان بالغ مشاهده می گردد و شايعترين عامل ناباروری مردان می باشد و تنها درمان قطعی آن جراحی می باشد.

در این مقاله به بررسی عوارض جبران ناپذیر خودارضایی و مضرات استمناءخواهیم پرداخت، تا آخر مطلب همراه ما باشید.

در پی خودارضایی های مکرر، فرد با کاهش آستانه ارضاي جنسي، بتدريج مبتلا به زود انزالي می شود.

خودارضايي با نام علمي ( masturbation )، به معناي انجام عملي توسط خود فرد جهت رسيدن به اوج لذت جنسي يا ارضاي جنسي (urgasm ) بدون عمل نزديکي است.

يکي از علل مراجعه بيماران به کلينيکهای ارولوژي، نگرانی بابت سلامت دستگاه تناسلی و شکايت از عدم تقارن بيضه ها است.